Опубліковані характеристики і вартість iPhone SE 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні анонса iPhone 13, з’явилася інформація про інші очікувані новинки Apple – iPhone SE третього покоління.

З недавнього витоку повідомляється, що компанія Apple працює над наступником iPhone SE 2, характеристики якого з’явилися в мережі. Чекати новинку на завтрашній презентації не варто, імовірно смартфон представлять в першому кварталі 2022 року.

Повідомляється, що iPhone SE 3 побудований на базі iPhone XR, і якщо вірити попередньому витокам, корпус смартфона отримає дизайн з плоскими гранями в стилі iPhone 12. На вибір доступно сім колірних рішень: червоний, синій, помаранчевий, сірий, жовтий, фіолетовий і зелений .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За обчислювальні можливості відповідатиме чіп A14 Bionic який встановлений в нинішню лінійку смартфонів iPhone 12. Точної інформації за обсягом оперативної пам’яті немає, логічно припустити, що її буде 3 ГБ або 4 ГБ відповідно. Передбачається, що новинка отримає той же iPS-дисплей, що встановлений в iPhone XR.

Джерело припускає, що смартфон буде коштувати від 480 доларів США.

Презентація Apple відбудеться 14 вересня о 20:00 за київським часом і пройде в онлайн-форматі, тому будь-який бажаючий зможе її побачити на сайті компанії. Очікується, що в цей день Apple представить iPhone 13, Apple Watch Series 7 і AirPods 3-го покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.