Пошук контенту на YouTube став простіше і зручніше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google розширила можливості відеохостингу YouTube відразу двома новими функціями. З їх допомогою користувачам стане легше знаходити корисний контент на іноземній мові, а також орієнтуватися в його хронометражі при роботі з мобільною версією сервісу.

Першим нововведенням оновленого додатка YouTube стала функція інтерактивного попереднього перегляду. Тепер назви відрізків відео (наприклад, гайдів по готуванні) супроводжуються слайдами із зображенням ключового моменту кожного розділу ролика. Це дозволить швидко перейти до потрібної тимчасової позначці, орієнтуючись «на око». Раніше така можливість була доступна тільки власникам ПК.

Крім того, сервіс запустив функцію пошуку іноземних відеороликів з субтитрами рідною мовою користувача. Зараз скористатися їй можуть тільки англомовні відвідувачі сервісу, але з часом компанія обіцяє розширити список підтримуваних мов. Нарешті, в тестовому режимі (поки тільки для індійського регіону) була запущена функція, що дозволяє доповнювати результати пошуку посиланнями на інші сайти з видачі Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Наша команда працювала над цими функціями протягом декількох місяців, щоб допомогти користувачам знайти те, що вони хочуть – від практичних рекомендацій до DIY-гайдів», – відзначили представники YouTube.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.