Новий чіпсет Tensor для Google Pixel 6 може виявитися перейменованим Samsung Exynos

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google офіційно анонсувала флагманські моделі Pixel 6 та Pixel 6 Pro, що повинні бути презентованими вже восени цього року, повідомивши, що за роботу моделей буде відповідальний чіпсет Tensor. Зараз стало відомо, що кодова назва цього чіпсета, Whitechapel, раніше вже фігурувала, як назва неанонсованого чіпсета Exynos 9855, що розробляється компанією Samsung.

Згідно з інсайдерськими даними, Exynos 9855 в плані характеристик нагадує Exynos 2100, який зараз поставляється з флагманськими Samsung Galaxy S21. Якщо ці дані виправдають себе, то новий Tensor від Google в плані потужності буде посередині між Exynos 2100 та Exynos 2200, що повинен бути презентований вже наступного року, разом з моделями Samsung Galaxy S22.

Ці дані цілком підходять до графіку виходу чіпсетів, адже Exynos 2100 був анонсований на початку цього року, Tensor – в середині, а Exynos 2200 буде презентований на початку наступного. Слід також врахувати, що про співпрацю Google та Samsung у цій області було відомо вже давно, тому ця інформація має всі шанси виправдатися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.