Samsung Galaxy A52s: європейська ціна і нові технічні подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до очікуваного релізу в мережі з’явилася інформація про вартість майбутньої новинки в Європі. Крім того, стали відомі й свіжі подробиці про специфікації майбутнього наступника випущених в березні моделей Galaxy A52 і Galaxy A52 5G.

За даними джерел мережі, пристрій надійде в продаж в європейському регіоні вже найближчим часом за ціною € 449. Характеристики пристрою недавно були розкриті бенчмарком Geekbench: смартфон на базі процесора Snapdragon 778G отримає 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті. Працювати гаджет буде під управлінням операційної системи Android 11.

Крім того, апарату приписують 120-Герцева AMOLED-дисплей діагоналлю 6,5 дюйма, захист від води і пилу за стандартом IP67, а також підтримку швидкої 25-ватної зарядки. З чуток, ще однією особливістю моделі стане камера з функцією оптичної стабілізації. Точна дата початку продажів смартфона поки невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.