Samsung оголосила дату презентації Galaxy Fold 3 та інших новинок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завершивши низку чуток про майбутній анонс, компанія почала розсилку офіційних запрошень і випустила рекламний ролик з датою майбутнього заходу. Він також містить підказку про список майбутніх новинок популярного бренду.

Презентація під назвою Galaxy Unpacked відбудеться 11 серпня 2021 року в онлайн-форматі. В ході заходу очікується показ гнучкого смартфона Galaxy Fold 3, фішкою якого стане підтримка стилуса S Pen, і компактної розкладачки Galaxy Z Flip3 – на це натякає слоган Get ready to unfold на опублікованому компанією тизері. Найбільш уважні глядачі також можуть помітити ще одну підказку: варіанти забарвлення корпусів прийдешніх смартфонів і аксесуарів.

Крім того, від компанії чекають прем’єри четвертого покоління розумних годинників Galaxy Watch, а також їх доступнішою версією з приставкою Active. Заодно Samsung імовірно представить і оновлену модель бездротових навушників Galaxy Buds в різних кольорах. Напередодні заходу компанія також запустила на своєму офіційному сайті послугу раннього бронювання флагманських смартфонів в деяких регіонах. Більш докладно про новинки компанія розповість в ході презентації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.