Перші зображення Samsung Galaxy S21 FE розкрили всі особливості дизайну смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S20 FE (Fan Edition) був для компанії Samsung свого роду експериментом. Експеримент вдався, так що в 2021 році можна сміливо очікувати появу наступника успішної моделі – Galaxy S21 FE. Його технічні характеристики ще належить дізнатися, а ось як буде виглядати смартфон, гадати вже не потрібно завдяки відомому «мисливцеві за витоками» OnLeaks. Інформує портал iTechua .

Блогер опублікував на сайті Voice (недоступний на території України) перші рендерні зображення Samsung Galaxy S21 FE. За ним добре видно, що зовні модель дуже нагадує Samsung Galaxy S21. Але якщо придивитися, то можна знайти деякі відмінності. Наприклад, блок тильною камери в Galaxy S21 оформлений так, ніби він є продовженням металевої рамки, що оперізує корпус по периметру. У Galaxy S21 FE фотомодуль на задній панелі виглядає як звичайна виштамповка на корпусі.

Ще одна відмінність Galaxy S21 FE від Galaxy S21 полягає в габаритах. Передбачувані розміри версії Fan Edition – 155,7 × 74,5 × 7,9 мм, тобто смартфон став більше в висоту і ширину в порівнянні зі звичайним S21. Це свідчить про те, що у нього крупніше діагональ дисплея. Імовірно, вона становить 6,4 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс Samsung Galaxy S21 FE може відбутися 19 серпня в рамках прес-заходу FE Unleashed. Однак дата не була підтверджена офіційно, тому терміни ще можуть неодноразово змінюватися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.