iPhone 13 не отримає істотних змін в основній камері

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо поділився в новій замітці для інвесторів інформацією про деякі особливості iPhone 13. Зокрема, він заявив, що відчутних поліпшень основних камер в нових смартфонах чекати не варто.

За словами Куо, iPhone 13 mini, iPhone 13 і iPhone 13 Pro отримають такий же ширококутний 7-елементний об’єктив з діафрагмою ƒ / 1.6, що і смартфони серії iPhone 12. Єдиною моделлю з невеликими змінами стане iPhone 13 Pro Max – він отримає ширококутний об’єктив з діафрагмою ƒ / 1.5.

Аналітик також заявив, що новим постачальником об’єктивів виступить компанія Sunny Optical, а масове виробництво камер почнеться вже в травні. У більш довгостроковій перспективі Куо прогнозує значне збільшення попиту на оптичні лінзи для пристроїв Apple в найближчі кілька років завдяки пристроям AR і Apple Car.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У своїй новій замітці Мін-Чі Куо в черговий раз нагадав, що серія iPhone 13 отримає вдосконалені надширококутним камери з діафрагмою ƒ / 1.8. Для порівняння, діафрагма сверхшіріка iPhone 12 – ƒ / 2.4.

Раніше в цьому місяці Куо повідомив, що Apple зменшить чубок в iPhone 13 і встановить акумулятори більшої ємності, а моделі Pro і Pro Max отримають дисплей з технологією ProMotion і частотою оновлення 120 Гц.

Очікується, що Apple представить нові смартфони в вересні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.