30-кратний зум і стереозвук: Galaxy A72 засвітився на перших тизерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі з’явилося прес-зображення смартфона Samsung Galaxy A72. Він отримає ряд відмінностей від інших пристроїв A-серії: основну камеру з високим коефіцієнтом збільшення, просунуту акустику і набір інших корисних фішок.

Інсайдерський Twitter-аккаунт TechTalkTV опублікував підбірку рекламних плакатів Galaxy A72. Згідно зображенням, апарат отримає камеру з 64-мегапіксельним головним сенсором, надширококутний модуль на 12 Мп, телеоб’єктив на 8 Мп і сенсор для макрозйомки з роздільною здатністю 5 Мп. Фронталки буде представлена ​​одним 32-мегапіксельним датчиком.

Новинка також стане першим в серії апаратом, оснащеним стереодинаміками з підтримкою технології просторового звучання Dolby Atmos. За автономність пристрою буде відповідати акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкої зарядки, а його 6,7-дюймовий Super AMOLED-екран отримає частоту оновлення 90 Гц.

Очікується, що «серцем» Galaxy A72 стане процесор Snapdragon 720G, який буде працювати в зв’язці з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті і можливістю розширення до 1 ТБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон обзаведеться корпусом із захистом від пилу і води за стандартом IP67. Габарити пристрою складуть 165 х 77,4 х 8,4 мм, вага – 203 грами. Реліз Samsung Galaxy A72 імовірно відбудеться в кінці поточного місяця. У продаж новинка, за даними інсайдерів, надійде за ціною $ 536 за версію з накопичувачем на 128 ГБ, а модифікація з 256 ГБ вбудованої пам’яті обійдеться покупцям в $ 607.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.