Apple придумала для iPhone нову магнітну зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки в мережі ходять чутки про iPhone який не отримає розємів, сама Apple розглядає можливість переходу від класичного порту Lightning в сторону магнітного коннектора, який так любили власники старих «яблучних» ноутбуків.

Патент під назвою Magnetic Smart Connector описує цілий ряд систем, які можуть використовуватися разом зі смартфонами і планшетами Apple. Документ був затверджений Управлінням по патентам і товарним знакам США і може вказувати на плани компанії з розробки інтелектуальних систем на магнітних кріпленнях.

Судячи з представлених зображеннях, Apple розглядає можливість використання в iPhone магнітної зарядки, подібної до тієї, що в минулому була в ноутбуках компанії. Мабуть, в корпусі смартфона має бути невелике заглиблення з коннекторами, куди буде за допомогою магнітів кріпитися кабель. Подібне рішення дозволило б одночасно підвищити водонепроникність пристрою і зберегти зручний спосіб проводового підключення для передачі даних між телефоном і комп’ютером.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки неясно, чи дійсно Apple планує перейти на подібний тип зарядки в своїх пристроях або ж це черговий патент, який так і не буде реалізований.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.