В мережі показали перші фотореалістичні зображення iPhone 12S Pro

Рендери легко сплутати з фотографіями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останній час почастішали витоку по новому смартфону компанії Apple, який прийде на зміну iPhone 12. На сайті LetsGoDigital опублікували якісні рендери і відеоролик, в якому показано передбачуваний смартфон iPhone 12S Pro.

Так, деякі джерела вважають, що в цьому році компанія не буде використовувати назву iPhone 13, так як новий смартфон лише поліпшить те, що з’явилося в iPhone 12, отримавши невеликі зміни в дизайні. Знаменита чубчик нікуди не дінеться, але вона стане менше.

iPhone 12S Pro отримає 6,1-дюймовий OLED-екран, як і iPhone 12 Pro, однак в цей раз мова йде про панелі LTPO, в якій буде реалізована адаптивна частота оновлення зображень аж до 120 Гц. Смартфон сам буде знижувати частоту оновлення зображення, щоб економити заряд акумулятора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, в новому смартфоні очікується наявність ультразвукового підекранного сканера відбитків пальців, який буде поставлятися компанія Qualcomm. У плані камер iPhone 12S Pro не повинен відрізнятися від моделі Pro Max. Різниця між ними буде в розмірах екрану і ємності акумуляторів.

iPhone 12S Pro буде побудований на базі 5-нанометровій однокристальної системи Apple A15 Bionic з підтримкою Wi-Fi 6E.

Презентація новинок очікується у вересні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.