У “Києві Цифровому” з’явиться нова фішка

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Від завтрашнього дня у додатку з міськими сервісами “Київ Цифровий” з’являться нові фішки, які знадобляться водіям. У їх число входить можливість отримання сповіщень зі штрафами за порушення правил дорожнього руху та можливість сплати прямо зі смартфона. 

Для використання сервіса слід встановити на ваш Android чи iOS-девайс додаток “Київ Цифровий” з магазинів додатків Google Play та App Store відповідно. Коли ви введете дані свого автомобіля в додатку та увімкнете функцію отримання сповіщень про штрафи за порушення правил дорожнього руху, з’явиться можливість сплатити їх, після чого можна буде завантажити квитанцію про сплату штрафу. 

Слід нагадати, що додаток “Київ Цифровий” включає всі головні сервіси міста Києва. Користувачі можуть поповнити транспортну карту, користуватися QR-квитками, оплатити паркінг та штрафи, повернути евакуйований автомобіль без черги та отримати сповіщення про проведення ремонтних робіт. Додаток “Київ Цифровий” став наступником Kyiv Smart City, який перестав працювати 5 січня цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.