На Дія.City була здійснена інформаційна атака

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора у Мережі з’явилася офіційна заява міністра цифрової трансформації Михайла Федорова. У ній сказано, що на проект Міністерства цифрової трансформації “Дія.City” була здійснена інформаційна атака. Згідно заяви, на великій кількості сайтів у один і той самий час була опублікована велика кількість матеріалів, які критикують Дія.City, на що у Міністерстві цифрової трансформації заявили, що дані матеріали – “джинса” та скоординована атака. 

Слід нагадати, що Дія.City є проектом, яким передбачається спеціальний правовий режим для ринку інформаційних технологій, у якому буде включена особлива система оподаткування та працевлаштування для працівників цієї галузі. Крім цього, компанії-резиденти повинні бути забезпечені особливими преференціями. 

Влітку минулого року сайт цього проекту був офіційно запущений Міністерством цифрової трансформації, а вже восени презентували початкову концепцію. В кінці осені у Верховній Раді України зареєстрували відповідні проекти законів, а ще один проект закону, яким планується змінити Податковий кодекс, досі не зареєстрований у Верховній Раді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.