Коробки Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro 5G розсекретили реальні характеристики до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi планує представити завтра, 26 листопада, нову серію смартфонів – Redmi Note 9 5G. А поки китайський виробник розігріває інтерес громадськості, регулярно натякаючи в соціальних мережах на основні особливості майбутніх новинок. 

На цей раз, інформацією поділилися неофіційні представники Xiaomi або бренду Redmi. Китайські джерела опублікували в соцмережі Weibo фотографії двох коробок для продажу смартфонів серії Redmi Note 9 5G, які виглядають цілком реально і підтверджують важливі параметри пристроїв.

По-перше, одна з коробок підтверджує існування моделі Redmi Note 9 Pro з підтримкою 5G і основною камерою на 108 Мп. А у базовій версії Redmi Note 9 5G робиться акцент на акумуляторі ємністю 6000 мА · год.

Камера на 108 Мп вперше з’явиться у смартфона Redmi. Раніше Xiaomi випускала з такою камерою тільки смартфони під власним брендом – серії Mi 10 і Mi Note 10. Акумулятори ємністю 6000 мА · год теж поки зустрічалися тільки у двох моделей Poco (ще один бренд в екосистемі Xiaomi).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.