Harley-Davidson презентувала електровелосипед Serial 1

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Harley-Davidson презентувала свій перший електричний велосипед Serial 1, а також виділила свій електровелосипедний підрозділ в окрему компанію, яка отримала назву Serial 1 Cycle. Це відсилає нас до моделі Harley-Davidson Serial Number One, який вийшов ще у 1903 році. 

Новий велосипед отримав білі шини, шкіряне сідло та ручки, а також глянцеву чорну раму, чим нагадує вищезгаданий перший прототип. На даний момент нам невідомо нічого конкретного про новинку, є лише фотографії та загальний опис. З фотографій можна зробити висновок, що у Serial 1 є система середнього приводу, система ремінного приводу, акумулятор, вбудований в раму, фари та задні габарити в рамі. 

Нову компанію створив Центр розробки продукції, у якому сформувалась невелика група “ентузіастів мотоциклів та велосипедів”, яка й зайнялася створенням електричного велосипеда, який гідний носити ім’я “Harley-Davidson”. Очікується, що новий електровелосипед Harley-Davidson презентують та почнуть продавати вже у травні 2021 року, орієнтовна ціна поки невідома. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.