Бестселер Samsung Galaxy FE рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung у вересні представила бюджетну версію своєї флагманської лінійки — Samsung Galaxy FE. Не пройшло місяця, як компанія значно знизила його цінник, на старту продажу компанія за нього просила 19 999 гривень за версію 6/128 Гб, зараз же його вартість опустилась до 17 999 гривень, а отже компанія зробила знижку 2 тисячі гривень, враховуючи коливання курсу, уцінка досить суттєва.

Крім того, згідно офіційного ритейлера “Алло” смартфон став хітом продажів серед українців і зайняв третє призове місце в рейтингу сайту, його випередили лише Xiaomi Redmi 9 Pro та Xiaomi Redmі Note 9.

Нагадаємо, Galaxy S20 FE отримав 6,5-дюймовий дисплей з фронтальною камерою  на 32 Мп. Екран здатний оновлювати картинку на частоті 120 Гц. Камерний блок складається з трьох сенсорів – на 12 Мп з оптичною стабілізацією, надширококутний з такою ж роздільною здатністю і 8-Мп телефотокамера з триразовим оптичним зумом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апаратною основю став чіпсет Exynos 990 побудований по 7-нанометровому техпроцесі і працює він на максимальній частоті в 2,7 ГГц. Пам’яті 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної. Останню можна розширити картою microSD.

Від флагманів смартфону дісталася бездротова зарядка, яка вміє і реверсивно заряджати інші ґаджети. Ємність акумулятора склала 4500 мАг, але швидка провідна зарядка тут далеко не рекордна – всього на 25 Вт.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.