Опубліковано список нових функцій, які з’являться в iOS 14.2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже через добу після виходу фінальної версії iOS 14 розробники Apple представили першу «бету» прошивки iOS 14.2. Вивчивши оновлену збірку, відомий блогер розповів про всі зміни, які були помічені в оновленій версії мобільної операційки, яка готується до релізу.

Одним з найпомітніших нововведень, які незабаром з’являться в прошивці, стане інтеграція в iOS популярного сервісу Shazam для розпізнавання музики. Його іконка буде розміщена в центрі управління, а працювати він буде як із зовнішніми джерелами через мікрофон пристрою, так і з піснями, відтворюваними на самому iPhone, в тому числі через навушники. Після визначення назви треку додаток запропонує перейти в Apple Music для додавання його в бібліотеку.

Зміниться і дизайн меню AirPlay, іконки якого стануть більш компактними, а також стандартного плеєра, який обзаведеться переробленим інтерфейсом. Новий дизайн передбачає можливість перегляду обкладинок для швидкої навігації, чого не було в минулій версії Програми. Стане простіше і доступ до зовнішньої акустики — для запуску відтворення досить буде перегорнути екран плеєра вниз і натиснути кнопку Play.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В меню налаштувань “Аналітика і поліпшення” з’явиться новий пункт, пов’язаний зі смарт-годинником Apple Watch Series 6 — перемикач збору статистики про частоту миття рук користувачем. Відповідна програма вже доступна в watchOS 7. Крім того, додаток «Лупа» обзаведеться функцією розпізнавання людей.

Останнім відчутним нововведенням iOS 14.2, яка зараз знаходиться в стадії бета-тестування, стане поява пункту «Безпека навушників», в якому можна запобігти відтворення гучних звуків. Дата релізу оновленої версії операційної системи розробниками поки не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.