В Мережу потрапило перше фото бюджетного смартфона Nokia 2.4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно компанія Nokia ухвалила нову стратегію іменування пристроїв – смартфони отримують імена на честь супергероїв всесвіту Marvel. У мережу потрапила фотографія бюджетної моделі Росомаха (Wolverine), або Nokia 2.4. Презентація новинки може відбутися вже на цьому тижні в рамках виставки IFA.

Судячи по зображенню, однією з головних змін в порівнянні з попередньою версією Nokia 2.3 стала поява дактилоскопічного сканера на задній панелі пристрою. Нагадаємо, що розблокування попередньої моделі відбувалося або по пін-коду, або за допомогою сканування особи користувача.

Також дані про новинку з’явилися в сертифікаційному агентстві FCC. Nokia 2.4 отримає акумулятор зі збільшеною ємністю в 4800 мА * год, правда, потужність провідної зарядки залишилася на позначці 10 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модуль основної камери, судячи з усього, залишився недоторканим. Варто очікувати сенсори на 13 Мп і 5 Мп, як і в моделі Nokia 2.3. Фронтальна камера дозволом 5 Мп розташувалася в каплевидную вирізі дисплея. Дисплей, до речі, за чутками, стане помітно більше – 6,5 дюйма. Новинка буде побудована на чіпсеті MediaTek Helio P22 і буде оснащуватися 2 або 3 ГБ оперативної пам’яті і 16 або 32 ГБ вбудованої сховища.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.