В Україні почав продаватися ноутбук ASUS ROG Zephyrus Duo 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія ASUS привезла в Україну ігровий ноутбук ROG Zephyrus Duo 15, головною фішкою якого можна назвати додатковий дисплей, розташований над клавіатурою. 

ASUS ROG Zephyrus Duo 15 працює на базі останніх процесорів Intel (доступні різні варіанти у різних модифікаціях). Товщина ноутбука – 2.1 сантиметра. Новинка оснащена двома дисплеями – основний 15.6 дюймів, IPS, Full HD 300 Гц/4К 60 Гц. Обидва дисплеї відкалібровані та сертифіковані PANTONE Validated. Є також підтримка технології NVIDIA G-SYNC. 

Другий дисплей нахиляється під кутом 13 градусів до користувача під час відкриття ноутбука, що зроблено для зручності при взаємодії з інтерфейсом та перегляду зображення. Діагональ дисплея – 14.1 дюйма, роздільна здатність – 3840 х 1100. Дисплей можна використовувати для виводу вікна месенджера чи поштового клієнта під час перегляду мультимедіа на основному дисплеї. Також на ньому може бути доступна частина інструментів під час роботи у спеціалізованих програмах або під час гри у комп’ютерні ігри. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприклад, у Dying Light 2 на цей дисплей виводиться командний чат та деякі сенсорні елементи управління. Спільно з Overwolf були розроблені окремі додатки для LOL, Fortnite та CS:GO, які дозволяють відстежувати деякі ігрові показники в реальному часі. Користувачі редактора відео Avid можуть виводити на додатковий дисплей панель інструментів, таймлайн та документацію. У сенсорного екрана також є підтримка стилуса ASUS Pen. 

У ноутбука може бути процесор Intel Core десятого покоління до i9, до 48 ГБ оперативної пам’яті 3200 МГц та до 2 ТБ внутрішньої пам’яті (2 SSD по 1 ТБ в RAID 0). Також користувач може вибрати між NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER та GeForce RTX 2080 SUPER. 

На даний момент новинка доступна в конфігурації з Intel Core i9-10980HK, NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER, 32 ГБ оперативної пам’яті та двома SSD по 1 ТБ в RAID 0 за ціною 134999 гривень. Найближчим часом очікується поява інших конфігурацій, ціна на які стартуватиме з 99999 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.