Xiaomi представила глобальну версію Mi Smart Band 5

Компанія анонсувала запуск нового фітнес-браслета на європейському ринку. Модель з NFC так і не показали.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і передбачалося, глобальна версія Mi Smart Band 5 нічим не відрізняється від китайського Mi Band 5, крім написів на коробці і відсутності моделі з NFC.

Xiaomi представила глобальну версію Mi Smart Band 5

Mi Smart Band 5 відрізняється від попередньої моделі збільшеним до 1,2 дюйма AMOLED-дисплеєм. Ще Xiaomi відмовилася від док-станцій для зарядки на користь магнітної зарядки, яка підключається до спеціального контактного майданчику з нижньої сторони браслета. Тепер для зарядки не обов’язково виймати браслет з ремінця.

Завдяки збільшеному дисплею, в браслеті з’явилися циферблати, що налаштовуються – можна вибрати, яку інформацію буде відображатися, крім часу. Зверху і знизу можна розмістити лічильник пройдених кроків, пульс, витрачені калорії, погоду та інші дані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi представила глобальну версію Mi Smart Band 5

Список видів спорту і фізичної активності збільшили до 11 позицій – додали тренування на велотренажері, стрибки зі скакалкою і кілька інших режимів. Ще ґаджет навчився пророкувати і записувати менструальні цикли в календар для жінок.

Крім того, фітнес- браслет навчився вимірювати середній рівень фізичної активності і рівень стресу на основі великої кількості показників. Також з’явилася можливість використовувати Mi Smart Band 5 для спуску камери на смартфоні.

В Mi Smart Band 5 трохи зменшили аккумулятор, а збільшений дисплей витрачає більше енергії. Тому заявлена ​​автономність знизилася в порівнянні з попереднім Mi Band 4 – замість трьох тижнів новий браслет працює два тижні.

Mi Smart Band 5 в Європі трохи подорожчав – він коштує 39,9 євро, або 1 240 гривень за актуальним курсом. У Китаї він коштує 189 юанів (близько 740 гривень).

Для європейського ринку так і не представили Mi Smart Band 5 з NFC-модулем. Він відрізняється не тільки підтримкою бесконактних платежів, але і додатковими датчиками для моніторингу сну і інших показників. Можливо, цю версію представлять пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.