В Китаї відкрили передзамовлення на неанонсований Lenovo Legion PRO і розкрили характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До офіційного дебюту першого геймерського смартфона Lenovo залишається тиждень, і зараз модель з’явилася на JD.com і китайському сайті компанії, де вказані основні технічні характеристики пристрою. Багато що з цього раніше було відомо з витоків і офіційних тизерів, але не обійшлося і без сюрпризів. Зокрема, Lenovo Legion отримає подвійну систему рідкого охолодження.

Примітно, що для бронювання доступна версія Lenovo Legion PRO, і є ймовірність того, що компанія збирається обійтися без стандартної версії. Таким чином всі відомі раніше варіанти конфігурації пам’яті будуть доступні в рамках однієї моделі або ж буде доступна тільки одна конфігурація.

У витоках йшлося, що Lenovo Legion PRO матиме тільки 16 ГБ ОЗП LPDDR5 і 512 ГБ внутрішньої пам’яті UFS 3.1, а стандартна версія запропонує користувачеві від 8 ГБ ОЗП з флеш-накопичувачем від 256 ГБ. З іншого боку, відсутність стандартної версії виглядає досить дивним рішенням. Можливо, це зроблено на догоду маркетологам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з офіційною інформацією, новинка буде працювати на новітній платформі Snapdragon 865 Plus. Згідно з результатами тестів в Antutu: Lenovo Legion є лідером в продуктивності. Смартфон отримає пару лінійних вібромоторів X-Axis, акумулятор на 5000 мА * год, швидку зарядку 90 Вт і два порти USB-C. Дисплей підтримуватиме частоту оновлення екрану 144 Гц і оновлення сенсора 270 Гц. Підтверджено вертикальну орієнтацію апарату з розташуванням процесора по центру корпусу для кращого розподілу температури, а також бічна фронтальна камера.

Виробник поки не публікує ціну геймерского смартфона Lenovo Legion – бажаючим придбати новинку доведеться зачекати ще тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.