Microsoft представила «настільний телефон з сенсорним екраном»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft представила лінійку розумних дисплеїв Microsoft Teams Display, які призначені для відтворення відео, здійснення відеодзвінків і багатьох інших завдань.

Творці Microsoft Teams Display, описуючи свій пристрій, кажуть, що це настільний телефон з сенсорним екраном і інтелектуальними функціями. Він оснащений підтримкою персонального помічника Cortana. Microsoft стверджує, що пристрій ідеально підходить для проведення відеоконференцій і перегляду контенту.

Компанія Lenovo вже представила власний Microsoft Teams Display, який отримав назву ThinkSmart View. Цей пристрій оснащений 8-дюймовим сенсорним HD-дисплеєм, 1,75-дюймовим широкосмуговим динаміком потужністю 10 Вт з двома пасивними твітерами, а також мікрофонами і HD-камерою. В описі говориться, що він побудований на платформі Microsoft Teams і працює під управлінням Android AOSP 8.1. Він оснащений Bluetooth 4.2, а також підтримує двохдіапазонний Wi-Fi. Ціна пристрою становить 349 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в цьому році з’явиться ще один Microsoft Teams Display від Yealink (на фото поруч з Lenovo ThinkSmart). У нього інший дизайн, але екран теж має діагональ 8 дюймів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.