Сільпо запустив систему автоматичного сканування товарів “Вільнокаса”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українська мережа супермаркетів “Сільпо” презентувала та запустила систему “Вільнокаса”, яка працює за принципом “Scan&Go”, тобто дозволяє купити товар, відсканувавши штрих-код за допомогою мобільного додатку “Сільпо”, замість того, щоб чекати в черзі до каси. Сервіс підтримують вже 59 супермаркетів мережі, в яких є “Самокаси”, тобто каси, якими передбачено самообслуговування.

Для того, щоб скористатися цією системою, потрібно встановити фірмовий мобільний додаток супермаркета. У тих, хто прийме участь у цьому пілотному проекті, на головному екрані буде кошик, натиснувши на який, вони отримують доступ до спеціального сканера, що дозволить сканувати штрих-коди з наліпок на товарах у супермаркеті. Після того, як користувач відсканує всі покупки, слід натиснути на кнопку “Перейти до оплати”, після чого мобільний сервіс згенерує QR-код, який треба буде відсканувати на касі самообслуговування, після чого можна буде оплатити покупку.

Для того, щоб приєднатися до цього проекту, слід надіслати запит на адресу program@silpo.ua, або подати її через меню підтримку через мобільний додаток супермаркета. Також в мережі зауважили, що запуск “Вільнокаса” – це ще один етап цифрової трансформації супермаркета. Свого часу супермаркет запустив власний інтернет-магазин, в якому можна замовити доставку продуктів за адресою або замовити самовивіз. Раніше у мобільний додаток сервісу додали також можливість робити попереднє замовлення з самовивозом. Також додали можливість оплачувати через скани за допомогою гаманця Masterpass, а також запустили каси самообслуговування “Самокаси”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.