В Kyivstar змінилось керівництво – варто чекати змін

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно в найбільшого українського оператора мобільного зв’язку, компанії Kyivstar, змінилось керівництво, тому абонентів очікують зміни. На даний момент незрозуміло, якими саме вони будуть, але очікується, що компанія може переглянути свою політику в деяких частинах, особливо цінову. 

Тепер пост голови наглядової ради Kyivstar займає Серджіо Херреро Ногуера, який також обіймає пост спів-головного директора VEON, причому досить давно. Він відповідальний за розвиток VEON на ринку України, Пакистану, Алжиру та Бангладешу. Іншим спів-головним директором VEON є Каан Терзіоглу, який раніше обіймав керівні посади Turkcell (турецького оператора, якому належить контрольний пакет акцій Lifecell, другого за величиною оператора в Україні), займається розвитком VEON у багатьох країнах пост-радянського простору: Грузії, Казахстані, Киргизстані, Узбекистані та РФ. 

Насправді таке рішення про призначення Херреро цілком логічне. Тут варто зазначити, що сама компанія Kyivstar є власністю російського мільярдера Олександра Комарова, який також володіє оператором “Beeline” в Казахстані. Не важко здогадатись, як саме мало виглядати управління двома операторами, якщо в них різні СЕО, але тепер все стало на свої місця. Різких змін, скоріш за все, одразу чекати не варто, оскільки це обрання – скоріше формальність і констатація факту, ніж сигнал того, що найближчим часом будуть дуже суттєві зміни в політиці компанії. Тим не менше, в Kyivstar таки можуть переглянути певну політику, в тому числі й цінову, яка найбільше цікавить споживачів послуг оператора. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.