Представлений смартфон Huawei Enjoy 9 Plus: Великий дисплей і чотири камери

Share

Компанія Huawei представила новий смартфон Enjoy 9 Plus. Новинка оснащена продуктивним восьмиядерним процесором і ємним акумулятором. Також апарат може похвалитися чотирма камерами, дисплеєм великої діагоналі з мінімальними рамками і фірмовою системою об’ємного звучання.

Дисплей новинки з тонкими рамками діагоналлю 6,5 дюйма, роздільною здатністю 2340×1080 пікселів і співвідношенням сторін 19,5: 9 займає 91 відсоток площі передньої панелі. Не обійшлося і без трендової моноброви у верхній частині екрану під фронтальну камеру. Додатково пристрій оснащений адаптивної регулюванням синього кольору дисплея для захисту очей користувача.

Під кришкою Enjoy 9 Plus встановлено восьмиядерний процесор Kirin 710 – він містить чотири ядра Cortex-A73 з частотою 2,2 ГГц і чотири Cortex-A53 з частотою 1,7 ГГц. За графічні можливості пристрою відповідає GPU Mali-G51 MP4. Об’єм оперативної пам’яті апарата становить 4 ГБ, ємність внутрішнього накопичувача варіюється від 64 до 128 ГБ в залежності від конфігурації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера складається з двох сенсорів з роздільною здатністю 13 і 2 мегапікселя. Селфі-камера отримала сенсори на 16 і 2 мегапікселя відповідно. Обидва фотомодуля обзавелися підтримкою штучного інтелекту. Можливостей аудіо новинки представлені технологією Huawei Histen 5.0, яка знижує рівень шумів і підвищує якість звуку на низьких частотах.

Задня кришка смартфона з вбудованим сканером відбитків пальців виконана зі скла з градієнтної заливкою. Ємність вбудованого акумулятора становить 4000 мАг. Працює апарат під управлінням Android 8.1 Oreo з фірмовою оболонкою EMUI 8.2.

Передзамовлення на новинку в рожевому, бірюзовому, фіолетовому і чорному кольорах корпусу вже доступний, в продаж на території Китаю смартфон надійде 24 жовтня 2018 року.

Ціна за базову версію з 4 ГБ ОП і 64 ГБ ВП складе приблизно $ 215, варіація з вбудованим сховищем на 128 ГБ буде коштувати $ 245.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Google більше не потрібний. ChatGPT перетвориться на пошуковик

    Компанія OpenAI збирається випустити власну пошукову систему, яка базується на чат-боті ChatGPT. Як пише Neowin,…

    03.05.2024

    ASUS представила ігрові роутери з Wi-Fi 7 та ІІ

    Компанія ASUS випустила два нові роутери лінійки TUF. Нові пристрої призначені для геймерів, повідомляє ITHome.…

    03.05.2024

    Топ-15 найкращих китайських смартфонів у 2024 році

    Коли настає час змінити телефон, перед покупцем постає вибір: взяти модель від відомого виробника, чиє…

    03.05.2024

    Вийшла One UI 6.1 з Galaxy AI для старих смартфонів Samsung

    Компанія Samsung розпочала поетапне розгортання масштабного оновлення One UI 6.1 з нейромережевими функціями Galaxy AI…

    03.05.2024

    ТОП-5 оперативної пам’яті для ПК і ноутбуків

    Попри появу нового стандарту оперативної пам'яті DDR5, класична DDR4 не втрачає актуальності, адже досі пропонує…

    03.05.2024

    Названо терміни запуску Xiaomi Pad 7

    У мережі з'явилися нові дані про флагманську лінійку планшетів Xiaomi Pad 7. Про терміни випуску…

    03.05.2024