Представлений смартфон Huawei Enjoy 9 Plus: Великий дисплей і чотири камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei представила новий смартфон Enjoy 9 Plus. Новинка оснащена продуктивним восьмиядерним процесором і ємним акумулятором. Також апарат може похвалитися чотирма камерами, дисплеєм великої діагоналі з мінімальними рамками і фірмовою системою об’ємного звучання.

Дисплей новинки з тонкими рамками діагоналлю 6,5 дюйма, роздільною здатністю 2340×1080 пікселів і співвідношенням сторін 19,5: 9 займає 91 відсоток площі передньої панелі. Не обійшлося і без трендової моноброви у верхній частині екрану під фронтальну камеру. Додатково пристрій оснащений адаптивної регулюванням синього кольору дисплея для захисту очей користувача.

Під кришкою Enjoy 9 Plus встановлено восьмиядерний процесор Kirin 710 – він містить чотири ядра Cortex-A73 з частотою 2,2 ГГц і чотири Cortex-A53 з частотою 1,7 ГГц. За графічні можливості пристрою відповідає GPU Mali-G51 MP4. Об’єм оперативної пам’яті апарата становить 4 ГБ, ємність внутрішнього накопичувача варіюється від 64 до 128 ГБ в залежності від конфігурації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера складається з двох сенсорів з роздільною здатністю 13 і 2 мегапікселя. Селфі-камера отримала сенсори на 16 і 2 мегапікселя відповідно. Обидва фотомодуля обзавелися підтримкою штучного інтелекту. Можливостей аудіо новинки представлені технологією Huawei Histen 5.0, яка знижує рівень шумів і підвищує якість звуку на низьких частотах.

Задня кришка смартфона з вбудованим сканером відбитків пальців виконана зі скла з градієнтної заливкою. Ємність вбудованого акумулятора становить 4000 мАг. Працює апарат під управлінням Android 8.1 Oreo з фірмовою оболонкою EMUI 8.2.

Передзамовлення на новинку в рожевому, бірюзовому, фіолетовому і чорному кольорах корпусу вже доступний, в продаж на території Китаю смартфон надійде 24 жовтня 2018 року.

Ціна за базову версію з 4 ГБ ОП і 64 ГБ ВП складе приблизно $ 215, варіація з вбудованим сховищем на 128 ГБ буде коштувати $ 245.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.