iOS 18 вийде без оновлень для Siri з використанням штучного інтелекту

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На конференції WWDC 2024 компанія Apple представила нові функції штучного інтелекту (ШІ), які активно розроблялися протягом тривалого часу. Проте випущена версія iOS 18 не міститиме цих нових функцій Siri з ШІ. Очікується, що оновлення iOS 18 із новими можливостями Siri буде доступне у першому кварталі наступного року. Марк Гурман повідомив, що Apple випустить нову функцію Siri у рамках оновлення iOS 18.4, що свідчить про те, що інтеграція технологій ШІ у платформи Apple потребує більше часу.

Реклама

Незважаючи на це, Siri все ж таки отримає кілька нових функцій найближчим часом. Бета-тестування цих нових можливостей планується розпочати на початку наступного року, а фінальний випуск очікується навесні. Apple Intelligence, інша функція компанії, також буде випущена в найближчі місяці, можливо одночасно з новими моделями iPhone 16. Вона включатиме такі утиліти, як ChatGPT, і новий дизайн.

Точна дата виходу iOS 18.4 поки невідома, але її буде оголошено на початку наступного року. В даний час можна тільки припускати, які функції будуть доступні цього і наступного року, але Apple вже почала роботу над iOS 19 і вдосконаленням Apple Intelligence.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgsmarena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ