Sony планує випустити нові навушники LinkBuds S і LinkBuds уже цього року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Усім привіт! У нас гарячі новини від відомого інсайдера у світі технологій. Кажуть, що Sony готується порадувати нас новими моделями своїх популярних бездротових навушників.

Реклама

За словами інсайдера Zackbucks, уже в другій половині цього року ми побачимо друге покоління LinkBuds S і LinkBuds. А на початок наступного року заплановано реліз нових моделей преміальних навушників WF-1000XM6 і WH-1000XM6.

Цей інсайдер відомий своєю точною інформацією. Наприклад, саме він першим повідомив про скасування 4K-дисплея в новому смартфоні Sony Xperia 1 VI. Тож можна сміливо довіряти його словам.

Цікаво, що вже кілька місяців на різних платформах на кшталт Bluetooth-сертифікації помічені загадкові пристрої від Sony. Багато хто вважає, що це і є ті самі нові моделі LinkBuds S і LinkBuds.

Так що, якщо ви в очікуванні нових навушників, тримайте вухо гостро – скоро буде багато цікавого!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: