Новий витік Huawei Band 9: знайомий дизайн і характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минув майже рік з моменту анонсу Huawei Band 8, і компанія вже дражнила, що Band 9 вже на підході, і, ймовірно, з’явиться разом з навушниками FreeLace Pro 2. Новий витік стверджує, що обидва пристрої, ймовірно, надійдуть у продаж у квітні.

У нас є безліч офіційних зображень у високій роздільній здатності того, що називають Huawei Band 9, очевидно, завдяки недбайливим продавцям. Band 9, номер моделі KIM-B19, кодове ім’я “Kimi”, виглядає практично ідентичним своєму попереднику. Це стало нормою для Huawei Band, оскільки Band 8 також не надто відрізнявся від свого попередника.

Huawei Band 9, як і раніше, пропонує 1,47-дюймовий сенсорний AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 368×194 пікселів і вбудований акумулятор ємністю 180 мАг. Ви як і раніше отримуєте водонепроникність 5 ATM, Bluetooth і Wi-Fi для зв’язку. За словами джерела, ціна Band 9 також залишиться незмінною і становитиме 59 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що змінилося, так це вибір кольорів. За словами джерела, для самого пристрою заплановано п’ять кольорів: чорний, синій, білий, жовтий і рожевий. Також будуть доступні нові ремінці, в тому числі текстильний, який йде в комплекті з синім Band 9.

У своєму тизері Band 9 компанія Huawei пообіцяла “нову еру в моді на зап’ястя та вдосконалення функцій сну”, тож, можливо, ми також можемо очікувати на деякі нові функції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.