Оригінальний годинник Google Pixel отримує оновлення Wear OS 4

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно представлений Google годинник Pixel Watch 2 працює на новій операційній системі Wear OS 4 з самого початку, і тепер нарешті настав час для його попередника приєднатися до Wear OS 4. Починаючи відсьогодні, Google розсилає оновлення до Wear OS 4 на оригінальні торішні годинники Pixel Watch, які до цього часу працювали на Wear OS 3.5.

Реклама

Як завжди з оновленнями програмного забезпечення Google, розгортання відбувається поетапно і може зайняти кілька тижнів, перш ніж воно досягне всіх пристроїв. Новий номер збірки для всіх годинників Pixel Watch по всьому світу – TWD4.2301005.002.

Wear OS 4 постачається з підтримкою перенесення годинника на новий телефон при зміні моделі, без необхідності виконувати скидання до заводських налаштувань. І навпаки, нова функція резервного копіювання та відновлення допоможе вам безпечно створювати резервні копії даних і налаштувань зі старого Pixel Watch і відновлювати їх на новий Pixel Watch, якщо ви міняєте пристрій, а не телефон.

Також з’явився новий додаток Google Calendar, новий механізм перетворення тексту в мову для більш надійної роботи TalkBack, покращені сповіщення з інтелектуальним розпізнаванням телефонних номерів та адрес, вбудованим попереднім переглядом медіа, а також нові функції безпеки: Перевірка безпеки, Обмін екстреними повідомленнями та Інформація про надзвичайні ситуації на вашому годиннику Pixel Watch.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGoogle Support

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ