Обираємо найкращу модель смартфона Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник техніки і смартфонів Xiaomi вже давно здобув заслужену довіру з боку користувачів. Проблема лише в тому, що бренд випускає дуже багато різних моделей. У сучасному асортименті легко заплутатися, а ще складніше вибрати відповідний для себе варіант.

Насамперед потрібно звертати увагу на серію пристроїв. Наприклад, моделі з приставкою Mi належать до флагманських смартфонів з великим екраном. Зазвичай вони мають потужні процесори і хорошу систему охолодження. Poco спочатку виступають в ролі іміджевих пристроїв, а до Redmi відноситься найдоступніша серія смартфонів. Існує ще близько десятка категорій, тому ми розглянемо на прикладі три непогані моделі.

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro належить до категорії “вторинних” флагманів серії Mi T. Як правило, це дуже потужні пристрої, які надходять на ринок після презентації нової лінійки. Ось і 11T Pro отримав дуже гідні характеристики. Фішкою цієї моделі вважається дисплей розміром 6.67 дюймів з технологією FHD+. Яскравий з частотою оновлення до 120 Гц, а також модними наворотами на кшталт HDR10+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З технічної точки зору модель нічим не поступається кращим флагманам і працює на базі чипсета Snapdragon 888. Зрозуміло, ви вже отримуєте нову прошивку MIUI 14. Оболонка дуже плавна і спритна. Додамо до плюсів хороший блок камер з головним модулем на 108 МП і отримуємо найкращу модель із сімейства Mi T.

Xiaomi POCO M4 Pro Pro 5G

У серії POCO є безліч моделей, але саме M4 Pro 5G вирізняється оптимальним співвідношенням ціни та якості. При ціні до 10 тисяч гривень ви отримуєте апарат на базі чипсета Dimensity 810 з непоганим дисплеєм IPS з підтримкою 90 Гц і роздільною здатністю 2400 на 1080 пікселів. Знову ж таки, вже буде в комплекті оновлена оболонка, а також непоганий блок камер.

До слова, якщо ви хочете більш компактну версію, то варто розглянути модель POCO M4 Pro 4G з яскравим Amoled-дисплеєм на 6.4 дюйма. Компактний пристрій за 10 тисяч гривень з ідеальними характеристиками.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+

Redmi note 12 pro+ увібрало в себе все найкраще, що можна знайти на сьогодні в бюджетних пристроях. Тут вам і супершвидка зарядка на 120 Вт, обсяг ОЗП від 8 ГБ і вбудованої пам’яті від 256 ГБ. Продуктивність забезпечує процесор Dimensity 1080, а за автономність відповідає АКБ на 5000 мА/год. Що ще потрібно для щастя?

Правильно, хороший блок камер. За передачу картинки і натуральних кольорів відповідає блок камер з основним сенсором 200 МП і додатковими об’єктивами. Дисплей дуже якісний на базі AMOLED-екран FHD+.

Серед моделей Xiaomi можна знайти дуже цікаві серії та покоління. Головне визначитися з бюджетом і завданнями, які ви плануєте вирішувати за допомогою смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.