Vodafone з 25 листопада підвищує вартість своїх послуг на 30%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vodafone заявив про нове підвищення тарифів на послуги мобільного зв’язку для своїх абонентів. Так, з 25 листопада збільшиться вартість місячного пакету послуг у рамках тарифу Vodafone 4G Smart XS . Про це абонентів попереджають через SMS-повідомлення.

Тарифи зростуть на 30% вже завтра

Наприклад, тариф Vodafone 4G Smart XS зросте на 30% вже за 2 дні. Абоненти платитимуть замість 55 гривень на місяць – 75 гривень. При цьому збільшиться кількість послуг, що надаються. Замість 1 ГБ мобільного інтернету абоненти цього тарифу отримуватимуть 3 ГБ замість 100 хвилин на розмови по Україні — 150 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vodafone пропонує новим абонентам заощадити 20% на оплаті тарифу та за перші 3 місяці після підключення платити лише 60 грн на місяць замість 75 грн.

Також зросте місячна вартість тарифів для абонентів лінійки Vodafone SuperNet:

  • Vodafone SuperNet Turbo;
  • Vodafone SuperNet Start;
  • Vodafone SuperNet Pro;
  • Vodafone SuperNet Unlimited.

Якщо зараз абоненти цих тарифів платять 125 грн. на місяць, то з 25 листопада вартість зросте до 140 грн. на місяць. При цьому збільшиться кількість гігабайт та хвилин у місячному пакеті.

До завтра всім потрібно поповнити рахунок

Vodafone попереджає всіх своїх абонентів, що до 25 листопада необхідно поповнити мобільний рахунок, щоб у разі підвищення їхнього тарифу місячна плата знялася коректно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.