Налаштування зовнішнього вигляду телефону

Нещодавно Apple випустила iOS 16 з деякими цікавими функціями налаштування. Так що ваші шпалери виглядають дуже круто … поки ви не розблокувати свій телефон. Тут все те саме, що й 10 років тому.

У Samsung кастомізація знаходиться на зовсім іншому рівні. У цих телефонів є програма під назвою «Samsung Good Lock» . Воно розроблено Samsung Inc. І скачується з магазину Galaxy Store, якщо він не встановлений на вашому пристрої заздалегідь. Ця програма допоможе вам налаштувати не тільки шпалери, але і будь-який інший куточок вашого телефону відповідно до вашого стилю.

Чи можна заряджати інші гаджети від телефону

І ще один момент не на користь Apple. Телефони Samsung мають цю функцію з 2019 року та серії Galaxy S10. Незважаючи на те, що вона була вперше представлена ​​Huawei в серії Mate 20, Samsung підхопила її, використала і не помилилася. Нині це пропонують і багато інших виробників. Ось тільки не Apple.

Сама по собі така можливість іноді буває дуже корисною, особливо, коли ваші пристрої розряджаються, а доступу до розетки у вас немає. Все, що вам потрібно зробити, це помістити пристрій за допомогою бездротової зарядки на задню стінку телефону. Інші телефони на постійній основі так заряджати складно, але якщо у вас сіли навушники, це дуже знадобиться. Очевидно, Apple так не думає. Хоча вона має навушники AirPods з бездротовою зарядкою. І було б логічно запропонувати таку функцію хоча б у Pro-версії телефону.

Чи так гарний новий iPhone

Цей список може складатися навіть більше, ніж із п’яти пунктів. Але це головні функції, якими може похвалитися Samsung S22 Ultra, якщо порівнювати його з iPhone 14 Pro Max. Майте на увазі, що така функція, як Samsung Desk, навіть не була вказана. Вона дозволяє підключити телефон Samsung до зовнішнього монітора та працювати як на комп’ютері. Samsung Galaxy S22 Ultra також підтримує S-pen , який значно спрощує роботу з файлами та документами на вашому смартфоні.

iPhone 14 Pro Max — чудовий пристрій з крутими флагманськими функціями та чудовим екраном. Але якщо порівнювати його з Samsung S22 Ultra з точки зору продуктивності, налаштування та зручності використання, то останній легко перевершує iPhone із досить великим відривом.