Які проблеми виявлено у iOS 16. Користувачі діляться враженнями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора компанія Apple офіційно випустила офіційну версію iOS 16, яка стала доступною для смартфонів, починаючи з iPhone 8.

Перші кілька годин існувала наступна проблема: при спробі оновити програми після встановлення iOS 16 користувачі повинні були прийняти нові умови App Store. Але якщо натиснути кнопку “Прийняти”, з’являлася помилка. Apple вже усунула проблему.

В даний час багато користувачів оновилися і поділилися своїми враженнями, які в основному є позитивними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Неважливо, йдеться про iPhone XS/XR чотирирічної давності або iPhone 12/13, оболонка працює однаково плавно. При цьому з’явилася інформація, що деякі користувачі зіткнулися з проблемою постійного нагрівання після оновлення. Вже з’явилося рішення: у цьому випадку достатньо двічі перезавантажити телефон і дати йому відпочити 10-20 хвилин, щоб він повернувся до нормального стану.

Критику зазнав новий екран блокування. На цей раз Apple внесла радикальні зміни в екран блокування, включаючи багатошарові фонові зображення, віджети, повідомлення, що відображаються внизу. Можна встановити кілька екранів блокування та перемикати відповідний режим фокусування та шпалери відповідно до екрана блокування.

Найбільший негативний коментар до нового екрану блокування стосується величезного шрифту, вибраного для часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.