Топ-5 найкращих ігрових планшетів 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Думати про те, що в ігри можна грати лише на потужному комп’ютері або ігровій консолі вже давно не актуально. Мобільні ігри популярні, як ніколи, залучаючи мільйони людей широким спектром жанрів, від зіставлення трьох фруктів поспіль до колонізації планет.

Цікавих ігор для Android та iPhone дуже багато, але іноді нестача місця на екрані смартфона може обмежити ваші ігрові можливості. І якщо портативність, як і раніше, є вашим головним фактором при виборі ігрового пристрою, зверніть свою увагу на кращі ігрові планшети.

Поки категорія спеціалізованих ігрових смартфонів, що розвивається, набирає обертів, стаючи популярною серед користувачів, ідея спеціалізованих ігрових планшетів, схоже, померла разом з Nvidia Shield .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тому, кращі ігрові планшети, в принципі, не відрізняються від звичайних продуктивних планшетів, проте вони мають кілька видатних функцій, які роблять їх оптимальним варіантом як для геймерів, так і для звичайних користувачів.

1. Apple iPad Pro

Два основні аспекти, які ставлять iPad Pro на голову вище за інших, якщо мова заходить про ігри – це величезний, чіткий дисплей з частотою оновлення 120 Гц і абсолютно неперевершена продуктивність.

Цю 11-дюймову версію можна вважати кращим варіантом ігрового планшета, тому що вона трохи дешевша і більш ергономічна в управлінні, але якщо ви хочете поринути в щось на кшталт Civilization VI , то 12,9-дюймова модель буде кращою.

Використання цього планшета як ігрового пристрою буде достатньо, щоб задовольнити найвибагливіших геймерів.

Планшети Apple виділяються серед Android -смартфонів через високий рівень оптимізації багатьох додатків, і цей факт стає очевидним саме в іграх.

Крім того, це чудовий планшет із зручним вбудованим Face ID та безліччю забавних додатків та ігор з доповненою реальністю. Час автономної роботи пристрою досить добрий, щоб ви могли грати годинами.

Однак очевидним недоліком iPad Pro є його найвища вартість.

2. Samsung Galaxy Tab S8 Plus

Якщо ви віддаєте перевагу операційній системі Android , то краще планшета Samsung Galaxy Tab S8 Plus вам не знайти.

Завдяки потужному новітньому процесору Snapdragon 8 Gen 1 , 8 Гб ОЗУ і 128 Гб внутрішньої пам’яті будь-яка гра виглядає просто чудово на
його 12,4-дюймовому Super AMOLED дисплеї з частотою оновлення 120 Гц.

Підтримка трасування променів демонструє більш реалістичні світлові ефекти в сумісних іграх, а також є акумулятор ємністю 10090 мАч і звук AKG і Dolby Atmos .

Спеціальний режим Game Booster від Samsung обіцяє комфортний ігровий процес без гальмування, дозволяючи гнучко налаштовувати ігри для оптимізації продуктивності процесора.

Galaxy Tab S8 Plus також має підтримку стілус S Pen, що дуже сподобається любителям створювати ескізи або нотатки, а також як пульт дистанційного керування.

3. Apple iPad Mini 6

В ігри також добре можна грати і на невеликому екрані, так що невеликі ігрові планшети займають свою заслужену нішу.

Новий iPad Mini ідеально підходить для цієї мети. Він дуже сильно змінився в порівнянні з попередньою моделлю, так модель 2021 відрізняється новим безрамковим дизайном, який переніс крихітну серію iPad в сучасну епоху.

Однак він не просто красивіший, оскільки використання в iPad Mini процесора A15 Bionic також означає, що він не поступається за можливостями своїм старшим побратимам.

Швидкість обробки даних дуже важлива в іграх, і завдяки цьому новому процесору iPad Mini не відстає у продуктивності від найпотужніших планшетів у світі.

Звичайно, головною особливістю iPad Mini є відносно невеликий розмір. 8,3-дюймовий екран Liquid Retina чудовий, але він маленький.

Так що, якщо ви не шанувальник екранів меншого розміру, цей планшет не для вас. Але якщо вам потрібно щось, що можна легко сховати, компактний розмір планшета iPad Mini 6 припаде вам до смаку. Це не найдешевший варіант, але й не найдорожчий.

4. Samsung Galaxy Tab A8

Хоча це не найпотужніший планшет, Samsung Galaxy Tab A8 пропонує більш ніж достатньо, щоб насолоджуватися ігровим процесом на невеликому портативному пристрої.

Процесор Unisoc Tiger T618 за своєю суттю може впоратися з деякими з найбільш вимогливих ігор, і тим більше йому під силу більшість простих ігор.

Планшет оснащений точним 10,5-дюймовим TFT -дисплеєм, він легкий і тонкий, тому не буде напружувати вас під час довгих ігрових сесій.

Для ігор краще вибирати модель з 64 Гб вбудованої пам’яті, хоча планшет має підтримку карт пам’яті microSD , якщо вам потрібен додатковий обсяг пам’яті.

За своєю ціною Samsung Galaxy Tab A8 – чудовий планшет, особливо якщо вам пощастить придбати його за вигідною знижкою.

5. Apple iPad Air 5 (2022)

Якщо ви віддаєте перевагу планшету високої портативності, але цінуєте функціонал iPad Pro , зверніть свою увагу на останній iPad Air.

Його відносно компактний 10,9-дюймовий екран дозволяє оперативніше взаємодіяти з ігровим процесом, що робить цей планшет відмінним варіантом для ігор.

Ви можете вибрати модель з 64 Гб або 256 Гб вбудованої пам’яті, хоча в наші дні 64 Гб насправді недостатньо. Ви також можете додати до планшета клавіатуру Smart Keyboard Folio для роботи або стілус Apple Pencil 2-го покоління для малювання або створення нотаток.

Новий iPad Air оснащений потужним процесором Apple M1 , здатним легко справлятися з новітніми іграми, і все виглядає приголомшливо завдяки дисплею з роздільною здатністю 2360 x 1640 пікселів і системою управління кольором True Tone від Apple . Однак, цей планшет не має підтримки частоти оновлення Pro Motion 120 Гц.

Багато користувачів оцінять, що Apple iPad Air 5 має роз’єм USB-C для підключення та заряджання, а не Lightning , який є на старих стандартних моделях iPad. Цей новий роз’єм робить зарядку вашого iPad ще швидше та надійніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.