Найближчі новинки смартфонів 2022 року в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Друга половина 2022 року обіцяє бути багатою на цікаві смартфони. Звичайно, найімовірніше їх релізи ви не пропустите, оскільки про них будуть говорити з кожного чайника, але про всяк випадок ми підготували матеріал, в якому зібрали найцікавіші новинки, які незабаром з’являться на ринку смартфонів.

№5 – OnePlus 10T

OnePlus 10T обіцяє бути основним релізом компанії на другу половину року. Смартфону пророкують швидкісну зарядку потужністю 150 Вт і процесор Snapdragon 8 Plus Gen 1. В обох випадках такий апарат буде крутішим за нинішній OnePlus 10 Pro. Що буде на практиці – дізнаємось пізніше. Тлумачних сливів за моделлю ще не було.

№4 – ASUS ZenFone 9

Компактні Android-флагмани з’являються не так часто, через що хейтери громіздких телефонів з нетерпінням чекають на ASUS ZenFone 9. Тайванському смартфону пророкують мініатюрні розміри, сучасний процесор Snapdragon 8 Plus Gen 1 і класний AMOLED дисплей з частотою оновлення. Стереодинаміки, корпус із захистом IP68 та інші фішки флагманів також додаються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№3 – Google Pixel 7

Минулого року Google дуже змінила дизайн своїх смартфонів Pixel, тому цього разу навряд чи піде на щось кардинальне. Швидше за все, пристрої отримають нові процесори, злегка підтягнуться за фотоможливостями та іншими характеристиками, але не запропонують нічого революційного. Крім того, звичайно, того факту, що вони в черговий раз стануть першими телефонами під керуванням нового Android 13.

№2 – Google Pixel Fold

Про Google Pixel Fold ми чуємо вже не один рік, але, зважаючи на все, саме в 2022 році девайс побачить світ. Інсайдів по ньому не так багато, але деяка інформація про апарат все ж таки є. Повідомляється, що його оснастять гнучким 7.6-дюймовим дисплеєм і таким же процесором Tensor, як і Pixel 6. Решта – пізніше.

№1 – iPhone 14

Без сумніву, iPhone 14 — найочікуваніша родина смартфонів 2022 року. Цього року Apple обіцяє показати багато нового, починаючи переробленими вирізами спереду, закінчуючи відмінностями у процесорах та камерах між представниками лінійки. Загалом, 14-е покоління обіцяє бути найреволюційнішим за останні роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.