Велике оновлення Windows вийде тільки у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
За інформацією профільного видання Windows Central, компанія Microsoft переходить на новий графік розробки для Windows, відповідно до якого вона повернеться до традиційнішого трирічного циклу випуску основних версій ОС.

Ця новина з’явилася лише через рік після того, як компанія оголосила про перехід на щорічний випуск нових версій Windows. Microsoft тепер має намір випускати “основні” версії Windows кожні три роки, а наступний випуск запланований на 2024 рік, через три роки після виходу Windows 11 у 2021 році.

Це означає, що спочатку запланований на 2023 клієнтський випуск Windows (під кодовою назвою Sun Valley 3) був скасований, але це ще не кінець історії. З переходом на новий графік розробки Microsoft також планує збільшити випуск нових функцій, що розгортаються для користувачів в останній версії Windows.

Починаючи з Windows 11 22H2 (під кодовою назвою Sun Valley 2), Microsoft вводить новий тип апдейтів, який негласно називається Moments. “Моменти” дозволять інженерам додавати великі функції для існуючих користувачів без необхідності серйозного оновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий спосіб оновлення Windows дозволить нинішнім користувачам швидше отримати доступ до нових функцій, не чекаючи виходу наступної основної версії ОС, і в той же час надасть розробникам більше часу, щоб перевірити її на наявність проблем перед випуском.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.