Чому фанати Xiaomi почали переходити на смартфони інших виробників

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Експерт YouTube-каналу DimaViper Live перерахував чотири пункти, через які любителі смартфонів Xiaomi стали все частіше вибирати апарати інших фірм. І причини ці – справді вагомі.

Реклама

Ведучий каналу DimaViper Live у випуску на YouTube розповів, що не так зі смартфонами фірми Xiaomi і чому люди сьогодні почали відмовлятися від цих пристроїв на користь інших. Усього таких причин, на думку техноблогера, чотири.

  1. Підвищення цін. Компанія почала поступово підвищувати вартість своїх моделей. Зараз новий Redmi Note 11 коштує більше 8 999 грн, Redmi Note 11s – близько 9999 грн, Redmi Note 10 Pro – приблизно 12 тисяч.

  2. Проблеми з софтом та якістю в цілому . Особливо це стосується датчиків наближення, на які скаржаться багато користувачів. Можливо, справа в тому, що останнім часом випускається дуже багато різних апаратів Xiaomi. Прошивка MIUI теж має недоліки: наприклад, програми можуть автоматично закриватися або зависати. Також, на думку експерта, останні випущені пристрої часто недопрацьовані: може глючити камера, можуть з’являтися шуми, поганий нічний режим, жахлива якість відеозапису і т.і.

  1. Занадто мало оновлень . В даний час багато виробників намагаються продовжити термін служби своїх смартфонів і намагаються надсилати оновлення якомога довше. Xiaomi нерідко або затримує оновлення, або попереджає, що через якийсь час припинить підтримку тієї чи іншої моделі.

  2. Велика кількість конкурентів . Наприклад, це realme, Huawei та ін. Вони пропонують смартфони з приблизно тими самими характеристиками, що і Xiaomi, але дешевшими.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ