Adobe зробила графічний редактор Photoshop безкоштовним для всіх бажаючих

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі продукти компанії Adobe завжди продавалися виключно на комерційній основі, нехай при цьому компанія і робила дуже щедрі знижки для студентів, школярів та різноманітних навчальних закладів, надаючи таким можливість використовувати свої продукти для навчання, а не в комерційних цілях. І ось тепер, як стало відомо від офіційного джерела 14 червня 2022 року, всі охочі вже незабаром зможуть почати користуватися популярним графічним редактором Photoshop на безплатній основі, не віддаючи за подібні дії жодної копійки зі своєї власної кишені. Насправді це означає, що платити абсолютно нічого не доведеться, але при цьому виявиться можливо використовувати значний набір інструментів і можливостей.

Постачальник програмного забезпечення для художників, дизайнерів, монтажерів та багатьох інших людей, тобто компанія Adobe, оголосила про запуск веб-версії браузера Photoshop, користуватися якою виявиться можливо у будь-яких електронних пристроїв, у тому числі зі смартфонів та планшетів. Така версія графічного редактора не вимагає установки на пристрій, а користуватися ним можна з будь-якого зручного місця, де є підключення до інтернету. За допомогою такого редактора можна малювати, обробляти знімки, усувати дефекти, займатися корекцією кольору, а також працювати з шарами і так далі. Перелік можливостей, які доступні у безкоштовній версії «фотошопу», обмежений, однак його має виявитись досить простим користувачам, які не вирішують якісь складні завдання.

Так, наприклад, за допомогою безкоштовного Photoshop можна без будь-яких проблем і труднощів зробити красиву вітальну листівку до свята, відреставрувати стару фотографію за допомогою ШІ та нейронних мереж, створити унікальну композицію за рахунок роботи з шарами, а також видалити зайві об’єкти з фото. Всі користувачі, які оформлять платну підписку, отримають доступ до додаткових розширених можливостей, що дозволяють у тому числі створювати GIF-анімації, використовувати складні графічні переходи та користуватися величезною кількістю різноманітних фільтрів. Однак простим користувачам, кому не потрібні такі можливості, нічого платити за можливість використання даного сервісу не доведеться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тестування безкоштовного Photoshop розпочнеться вже цього місяця, тобто у червні 2022 року. Фінальна остаточна версія графічного редактора має стати доступною всім бажаючим вже цього літа, тобто найближчими місяцями. Для того, щоб було зручно користуватися веб-версією сервісу, краще використовувати обліковий запис Adobe ID. Створити таку можна безкоштовно, а дозволяє вона зберігати готові роботи в хмарному сховищі, щоб мати можливість отримати до таких доступ з будь-якого зручного місця. Поза сумнівами, подібна подія приємно порадує безліч людей, бо тепер усі бажаючі зможуть без грошових витрат використати ліцензійний легальний «фотошоп», вирішуючи за його допомогою абсолютно будь-які завдання серед усіх тих, які взагалі можуть бути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.