Фірмовий браузер Samsung отримав нові корисні функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung презентувала нову версію фірмового мобільного браузера. Оновлення включає значні покращення конфіденційності та підтримку зручного способу авторизації на багатьох сайтах. Програма вже доступна як на смартфонах Galaxy, так і на інших мобільних пристроях.

Samsung Internet 17 можна завантажити в Google Play або Galaxy Store. Одним із головних нововведень стала підтримка функції Smart Anti Tracking для захисту конфіденційності. Вона використовує машинне навчання для відсіювання файлів cookie, що слідкують за діями користувача, і блокування шкідливої ​​реклами. Така опція буде включена з коробки в США, Кореї та Європі (можна вимкнути в налаштуваннях).

Крім того, для перегляду веб-сторінок браузер використовує HTTPS за промовчанням, а на сторінці швидкого доступу з’явиться нова панель конфіденційності, яка показує всі способи захисту приватності. Додаток також отримав підтримку API інтернет-аутентифікації через сторонні облікові записи (ця функція вже давно представлена ​​в Google Chrome і Firefox).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, браузер отримав кілька поліпшень інтерфейсу, включаючи підтримку груп вкладок і функції розпізнавання тексту на зображеннях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.