Ось чому варто купити iPhone 13 mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що компактні iPhone, як показала практика, майже не користуються популярністю, недооцінювати їх теж не варто. Хоча Apple і прийняла рішення відмовитися від них повністю, компанія це робить виключно з фінансових міркувань, адже ці смартфони майже не приносять їй прибутку. iPhone 12 і 13 mini виявилися їй просто невигідними. Але до нас це стосунку зовсім не має. Тим більше, якщо для виробника щось стає невигідним, в цьому можна спробувати відшукати вигоду користувачеві. І вона тут, треба сказати, є.

Якщо ви й плануєте купувати якийсь iPhone у ці непрості часи, для мене очевидно, що вибір слід зробити тільки і виключно на користь iPhone 13 mini . В принципі, якщо грошей не так багато, можна подивитися і на iPhone 12 mini, тому що всі доводи, які я наведу нижче, за великим рахунком, застосовні і до нього. Але по-хорошому — бо потім дякую — краще, звичайно, брати найактуальнішу модель. І ось чому.

Екран iPhone 13 mini – зручний?

Основна претензія до iPhone 13 mini полягає в тому, що його екран має надто маленьку діагональ. Але це велика помилка. Занадто маленьким нам здається саме корпус смартфона, який справді вийшов досить компактним. А, тим часом, розміри його екрану майже співставні з iPhone 8 Plus, який мав діагональ 5,5 дюйма проти 5,4 у iPhone 13 mini.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старий смартфон відчувався в руці масивніше, через що нам здавалося, що і робоча площа дисплея у нього сильно більша. Але фактично ми отримуємо плюс-мінус те ж саме, причому в компактнішому корпусі, який зручніше транспортувати, зручніше тримати в руці, який — що називається — кишеня не тягне, та й загалом, якщо навіть і впаде, то отримає менше пошкоджень, чим великий апарат.

Характеристики та ціна iPhone 13 mini

За технічною частиною iPhone 13 mini дуже гарний . Я навіть сказав би, недозволено хороший, особливо з урахуванням його ціни. Сьогодні iPhone 13 mini на 128 ГБ можна купити в найгіршому випадку за 26 000 гривень. Але, якщо пошукати, можна знайти і доступніші варіанти. А, тим часом, за ці гроші ми отримуємо найпотужніший процесор, одну з найкращих на ринку камер , відмінну автономність, яку у 13-му поколінні серйозно підтягнули, та перспективу мінімум 5-річної підтримки.

Взагалі, якщо розібратися, то iPhone 13 mini нічим не поступається навіть старшим моделям. Так, у нього немає макро-зйомки, так, обсяг його оперативної пам’яті менший, ніж у iPhone 13 Pro, так, його дисплей не підтримує режим 120 Гц. Але з практичної точки зору це дрібниці, тому що працює смартфон ідеально, фонові процеси підтримує краще багатьох Android-смартфонів , а підвищена частота оновлення екрану не надає негативного впливу на його автономність.

Продати б/у iPhone

Але це ще не все. iPhone 13 mini – це останній смартфон у своєму роді. Вже до кінця цього року його, очевидно, знімуть з виробництва, а ще через деякий час він зовсім пропаде з продажу. Потім багато хто шукатиме його, купуватиме дорожче, ніж він коштував раніше, зводячи цей смартфон у культ. Адже людям завжди хочеться отримати те, чого немає у вільному доступі. Чому це добре для вас, якщо ви купите iPhome 13 mini зараз? Вся справа в тому, що ви можете потім продати його дорожче, ніж будь-яку іншу модель.

В результаті вийде подвійна вигода. Спочатку ви будете користуватися зручним смартфоном , який реально є найбільш вигідною моделлю у всій лінійці Apple, тому що володіє найкращим поєднанням ціни та характеристик. А потім, коли апарат вам набридне, ви можете продати його на вторинному ринку. Причому попросіть за нього трохи менше, ніж заплатили при покупці самі. Більшості явно захочеться придбати таку рідкісну модель. Тому беріть зараз — не помилитеся.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.