Ентузіасти створили якісні рендери OnePlus 10 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після презентації OnePlus 10 Pro, за даними інсайдерів, компанія планує випустити флагманську версію пристрою із приставкою Ultra. Рендер створено дизайнером-концептуалістом Джермейном Смітом (Concept Creator) на основі доступної в мережі патентної документації.

Судячи з знімків, лицьова панель OnePlus 10 Ultra буде ідентичною панелі Pro-версії. Навколо екрана розмістяться тонкі рамки, а передня камера буде врізана в дисплей.

Основна камера також повторює дизайн тієї, що використовується в OnePlus 10 Pro, але, на думку інсайдерів, один із датчиків оснащуватиметься перископними лінзами з 5-кратним оптичним зумом. Роздільна здатність двох інших сенсорів залишиться тим самим: 50 Мп для надширококутного об’єктива і 48 Мп – для ширококутного.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є інформація про плани OnePlus оснастити модель Ultra AMOLED-дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц та роздільною здатністю QuadHD. “Серцем” пристрою імовірно стане процесор Qulacomm Snapdragon 8 Gen 1. За автономність гаджета відповідатиме акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкої 80-ватної зарядки.

Серед очікуваних новинок OnePlus також є і середньобюджетний смартфон OnePlus Nord 2 CE, презентація якого може відбутися вже 11 лютого. За попередньою інформацією, смартфон буде дублювати ряд характеристик дебютуючого в січні OPPO A96 5G і отримає мобільну платформу MediaTek Dimensity 900. швидкої 65-ватної зарядки. Вартість пристрою, можливо, стартуватиме з позначки $300.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.