Kyivstar попередив про серйозну зміну якості зв’язку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Керівник Kyivstar А. Комаров розповів журналістам про грандіозні плани телекомунікаційної компанії. До кінця поточного року вона планує на 100% забезпечити покриття всіх міжнародних автошляхів.

Kyivstar вирішив наслідувати приклад мобільного оператора Vodafone, який нещодавно звітував про покриття 95% ключових українських автомагістралей. За словами Комарова, у розширення покриття Kyivstar має намір інвестувати 700 млн. грн. На даний момент 4G-покриття Kyivstar є на автодорогах, що зв’язують Київ з Одесою, Львовом та Харковом. Крім цього, 4G-вежі мобільного оператора встановлені вздовж траси Решетилівка-Дніпро.

Комаров наголосив на тому, що до кінця року 4G-вежі Kyivstar з’являться на 29 автомагістралях, загальна протяжність яких перевищує 8,5 тис. км. Крім цього, компанія модернізує 450 діючих 4G-веж. Наприклад, для забезпечення якісного інтернет-покриття від столиці України до Пирятина (Полтавська область) компанії довелося замінити близько 55 веж. Це дозволило забезпечити 4G-покриття у 26 населених пунктах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.