Показали концепт iPhone 14 з екраном-слайдером та зарядкою повітрям (ВІДЕО)

У мережі з’явився ролик з демонстрацією фанатського бачення можливого дизайну майбутнього iPhone 14. Автор YouTube-каналу ConceptsiPhone показав, як виглядав би «яблучний» смартфон у форм-факторі слайдера з додатковим екраном, безрамковим екраном і без вирізу.

Автор ролика припускає, що iPhone 14 міг би бути виконаний у форм-факторі слайдера, де під основним екраном ховається ще один такий самий. Він може служити для відображення клавіатури, ігрових елементів керування та різних програм. Цікаво, що основний дисплей вигнутий з усіх боків, а замість звичного вирізу у верхній частині його красується невеликий отвір під фронтальну камеру. Уся задня сторона прикрита цільним склом, а камери не випирають і корпуси.

Розглядається як зовнішній вигляд майбутнього устройства. Дизайнер чекає на новинки процесор А16 Bionic, підекранний сканер відбитків пальців та підтримку технології Air Charge, що дозволяє заряджати гаджет повітрям.

Малоймовірно, що ми колись побачимо такий iPhone, але низка джерел повідомляють, що наступного року Apple все ж таки помітно оновить дизайн своїх смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.