Samsung презентувала Galaxy Tab A7, Galaxy Fit 2 та Wireless Charging Trio

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung після офіційної презентації Galaxy A42 5G показала новий планшет, розумний трекер та бездротову зарядку – Galaxy Tab A7, Galaxy Fit 2 та Wireless Charger Trio відповідно. 

Samsung Galaxy Tab A7 став найдоступнішим планшетом південнокорейської компанії, але не варто плутати його з Galaxy Tab A7.0 2016 року. Новий планшет отримав IPS-дисплей з роздільною здатністю 2000 х 1200 пікселів. Планшет працює на чіпсет Snapdragon 662, в парі з яким є 3 ГБ оперативної пам’яті, а внутрішньої може бути або 32 ГБ, або 64 ГБ. Galaxy Tab A7 отримав основну камеру на 8 МП та фронтальну на 5 МП, роз’єм USB-C, акумулятор об’ємом 7040 мАг, Bluetooth 5.0 та Wi-Fi 802.11ac. 

Galaxy Fit2 став найдоступнішим фітнес-браслетом Samsung. Він отримав AMOLED-дисплей з діагоналлю 1.1 дюйма з 3D-склом, датчик серцебиття та акумулятор об’ємом 159 мАг. Браслет пропонує також непогану автономність, яка складе від 15 до 21 дня на одному заряді акумулятора. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Wireless Charging може одночасно заряджати до трьох девайсів. Зарядка оснащена роз’ємом USB-C та буде доступна у двох кольорах – чорному та білому. На жаль, швидкість зарядки поки не відома, як і ціни продуктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.