Motorola збирається зробити великий анонс наступного тижня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola оголосила про захід 16 квітня, і, судячи з тизера, нові смартфони серії Edge вже не за горами. Компанія вже представила Edge 50 Pro на індійському ринку, але ще два представники серії ще не представлені офіційно, хоча витік вже зіпсував сюрприз.

Кілька тижнів тому Еван Блас (@evleaks) поділився чутками про рендери флагмана Motorola Edge 50 Ultra. Продовжуючи спадщину серії Edge, майбутній телефон отримав вигнутий екран, металеві боковини та шкіряне оздоблення задньої панелі. На задній панелі розташовані три камери, одна з яких використовує зум-об’єктив.

За даними Android Headlines, Edge 50 Ultra запропонує такі переваги:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Чіп Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3
  • Потрійна 50-мегапіксельна задня камера
  • Кольори Peach Fuzz і Black (у шкіряній обробці) та “Сизаль” Light Beige з матовим металевим покриттям
  • Android 14

Це дуже солідний список специфікацій для флагмана на Android у 2024 році. У поєднанні з унікальним стилем Edge 50 Ultra є на що подивитися.

Наступною в черзі, або, точніше, початковою моделлю, є Edge 50 Fusion. Вона також з’явилася у витоках, що розкривають її дизайн та основні специфікації. Нижче наведено маркетингове відео, підготовлене @evleaks:

Android Headlines стверджує, що Edge 50 Fusion пропонуватиме наступне апаратне поєднання:

  • 6,7-дюймовий OLED-дисплей зі склом Gorilla Glass 5
  • Корпус із сертифікатом IP68
  • Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1
  • 8 ГБ оперативної пам’яті
  • 256 ГБ вбудованої пам’яті
  • 50-мегапіксельна основна камера + 13-мегапіксельна ультрозумна камера
  • 32-мегапіксельна фронтальна камера
  • Акумулятор ємністю 5 000 мАч з підтримкою швидкого проводового заряджання потужністю 68 Вт
  • Кольори Ballad Blue, Peacock Pink та Tidal Teal.

Поки що ми не знайшли жодних достовірних витоків про цінову стратегію, але мине зовсім небагато часу, перш ніж ця інформація потрапить до соціальних мереж. Що стосується третього представника серії, Edge 50 Pro, то це середня дитина, яка пропонує приголомшливий баланс привабливого дизайну, потужного апаратного забезпечення та привабливої ​​ціни.

Edge 50 Pro, ціна якого в Індії складає близько 385 доларів, поєднує в собі естетику зігнутого екрану та сміливі колірні рішення. Остання пропозиція Motorola підтримує швидке заряджання потужністю 125 Вт і бездротове заряджання потужністю 50 Вт. Озброєний 6,7-дюймовим OLED-дисплеєм (2712 x 1220 пікселів) з максимальною частотою оновлення 144 Гц і піковою яскравістю 2 000 нит, цей смартфон вже виглядає як бюджетний телефон, який перемагатиме у 2024 році.

Місткість акумулятора становить 4500 мАг, а всередині працює процесор середнього класу Snapdragon 7 Gen 3 від Qualcomm. Крім гладкого зовнішнього вигляду, внутрішні компоненти цього телефону, сертифікованого за стандартом IP68, перевершують його зовнішній вигляд. Основна камера оснащена 50-мегапіксельним сенсором та 13-мегапіксельним ультраширококутним об’єктивом, який також використовується для макрозйомки. Крім того, в камеру вбудований оптично стабілізований телезум, здатний забезпечити 30-кратний зум гібридний. Не менш примітною є і камера для selfie, оснащена 50-мегапіксельним сенсором з автофокусом.

Хоча ми припускаємо, що Motorola представить всю родину Edge 50 на своєму заході 16 квітня, поки неясно, чи будуть доступні телефони в США. Як правило, Motorola випускає смартфони Edge на інших ринках, а потім привозить їх до США за кілька місяців пізніше, часто під іншою назвою. Незалежно від цього, наступного тижня мають бути офіційно озвучені плани Motorola на флагман 2024 – і ці плани вже виглядають дуже захоплююче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.