Годинник Apple Watch Series X може отримати нову систему приєднання ремінців та тонкі рамки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступний смарт-годинник Apple Watch Series X ознаменує собою десятирічну річницю з моменту появи перших годин американського виробника. Годинник першого покоління був представлений 9 вересня 2014 року. З того часу Apple регулярно випускала нові моделі, намагаючись впровадити все більш досконалі технології в обмежений корпус. Наступний годинник має стати вінцем творіння Apple і про нього вже було чимало витоків даних. Завдяки цим витокам можна оцінити деякі функціональні можливості та зміни у зовнішньому вигляді.

Годинник повинен стати на 10-15% тоншим від попереднього. На основі чуток їхній можливий зовнішній вигляд у Twitter показав користувач @concept_central. Цифрова головка збережеться, хоча може бути додана ще й кнопка дії, як на Apple Watch Ultra. Може бути змінена система ремінців, які тепер під’єднуватимуться магнітами. Це зроблено не лише для краси, а й для заощадження простору. Зараз для приєднання ремінців використовується частина рамки.

Звільнене місце можна буде віддати на збільшений акумулятор або збільшити кількість датчиків. Рамки навколо екрану можуть стати тоншими, але не варто розраховувати на використання дорогих панелей microLED. Екран повинен залишитися OLED, але його яскравість та енергоефективність мають зрости.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вперше в годиннику Apple може з’явитися підтримка вимірювання артеріального тиску. Патентні розбіжності з компанією Masimo роблять невизначеною появу вимірювання кисню у крові. Автономність має залишитися на рівні 18 годин, але ефективність оновленого екрана може збільшити це значення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.