Xiaomi випустила бездротову зарядку і «розумну» колонку Mi AI Speaker mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім флагманського Xiaomi Mi MIX 2s і ігрового ноутбука  Mi Gaming Laptop , компанія Xiaomi на презентації в Китаї представила смарт-колонку Mi AI Speaker mini.

Звичайно, новинка могла б скласти конкуренцію Google Home Mini або Amazon Echo, але гаджет працює з фірмовим голосовим асистентом Xio AI. Якщо з рішеннями від Google і Amazon можна поговорити хоча б англійською, то Xio AI підтримує виключно китайську мову. Чи з’явиться в майбутньому підтримка інших мов – невідомо.

Mi AI Mini

Через Mi AI Speaker mini можна слухати музику, дізнаватися прогноз погоди і останні новини, створювати нагадування в календарі, встановлювати будильник, а також виконувати інші дії, властиві його конкурентам. Вартість пристрою в Китаї – 169 юанів (705 грн).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mi MIX 2s – перший смартфон Xiaomi, який отримав підтримку бездротової зарядки. В честь цього компанія представила фірмову Qi-майданчик. За заявою Xiaomi, пристрій здатний повністю зарядити флагманський Mi MIX 2s всього за 2.5 години. Вартість в Китаї – 95 юанів (400 гривень).

xiaomi mi

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.