Десятки рекламних зображень розкрили дизайн Galaxy S24 FE

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Портал Android Headlines опублікував понад 60 детальних рендерів “фанатської” версії Galaxy S24 FE. Більшість зображень зосереджені на фірмових аксесуарах для майбутнього смартфона, що дозволяє оцінити, як він виглядатиме в різних чохлах і кольорах.

Реклама

Перший набір фото показує Galaxy S24 FE в силіконових чохлах жовтого, м’ятного, темно-синього, білого та темно-сірого кольорів.

Інша серія рендерів демонструє чохол-книжку Smart View з «вікном» для віджету годинника та кардхолдера, представлені в різних кольорах.

Третій набір зображень присвячений прозорому чохлу-накладці Samsung Flipsuit Case з декоративними вставками та захисними плівками для дисплея.

Остання добірка включає чохли серії Standing Grip з спеціальною вставкою, яка допомагає краще утримувати смартфон і може бути втягнута в корпус, коли не використовується.

Усі рендери підтверджують, що Galaxy S24 FE отримає плоский дисплей, корпус із плоскими гранями та потрійну камеру з вертикальним розташуванням об’єктивів. Дата анонсу новинки поки що не оголошена.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ