Xiaomi працює над унікальним складним телефоном

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Huawei працює над трискладним смартфоном, але не єдина компанія в цьому сегменті. Відомий інформатор стверджує, що Xiaomi також активно розробляє подібний пристрій.

Реклама

Хоча джерело не надало конкретних доказів, його репутація дозволяє вірити в достовірність інформації. За його словами, новий смартфон буде частиною лінійки Mix, і ми можемо побачити його або принаймні прототип на Mobile World Congress у лютому 2025 року.

Якщо ці чутки підтвердяться, очікується, що додаткова інформація з’явиться в найближчі місяці. Однак, оскільки до MWC залишилося півроку і Xiaomi нещодавно презентувала два нових складаних пристрої, малоймовірно, що новинка з’явиться раніше, щоб не затінити перші Xiaomi Mix Flip і Mix Fold 4. Тим не менш, у святковий сезон Xiaomi, ймовірно, спробує розбурхати інтерес до цього захоплюючого продукту.

Тим часом, трискладний смартфон Huawei матиме Z-подібний дизайн складання. Генеральний директор бізнес-групи компанії пообіцяв, що пристрій буде представлений у вересні. Швидше за все, його продажі обмежаться лише Китаєм і будуть частиною обмеженого бета-тестування.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ