Флагманський Huawei P70 представлять у березні. Стали відомі характеристики смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei готується представити свою нову флагманську серію смартфонів P70, очікувану наприкінці березня або на початку квітня 2024 року.

Згідно з останніми витоками від відомого інсайдера Digital Chat Station, лінійка обіцяє вражаючі технічні характеристики та інноваційний дизайн.

Однією з ключових особливостей Huawei P70 стане 6.7-дюймовий 1.5K екран, який забезпечить зручне захоплення та покращену візуальну якість. Екран матиме мінімальні рамки, обіцяючи занурювальний і яскравий дисплей з точними кольорами та чутливим сенсором.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У камері Huawei P70 очікується значне поліпшення завдяки використанню датчика Omnivision OV50H зі змінною фізичною діафрагмою.

Цей сенсор, представлений у січні 2023 року, має високу роздільну здатність 50 Мп і призначений для преміальних моделей.

З розміром оптичного формату 1/1.3 дюйма і розміром пікселя 1.2 мікрона, він покращує захоплення світла для чудового знімання при слабкому освітленні.

Сенсор підтримує кілька режимів HDR, високі кадрові частоти і просунуті функції, такі як запис відео 8K і 4K з електронною стабілізацією зображення. Працюватиме пристрій на базі процесора Kirin 9000S.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.